Selecteer een pagina

Frequently Asked Questions

Werkwijze

Zit ik er een bepaalde periode 'aan vast'?

100% NIET. Je betaald per maand en elke maand heb je opnieuw de mogelijkheid om wekelijks een online check up moment in te plannen. Elke start van de nieuwe maand zorgen we dat die check ups voor de nieuwe maand alvast in de agenda gezet worden. Je mag daarbij zo lang door gaan als dat jij nodig hebt!

Mag ik toegang tot de app zonder wekelijkse check ups?

Nee. Wij willen namelijk dat resultaat voorop staat en wij geloven daarbij in goede coaching voor lang termijn resultaat. Hoe vaak heb je vol motivatie die nieuwe app gedownload waarbij je na 2 maanden alweer gestopt was?

Ik zie 'samenwerking met darmtherapeut' staan, wat bedoel je daar precies mee?

Naast voeding is er ook een stukje vertering en opname. Het is altijd mogelijk, alleen indien je dat nodig hebt, om hier via laboratorium onderzoek (ontlasting test) inzicht in te krijgen en dit specifieke stukje aan te pakken voor jouw voortgang! Wil je dit graag laat het ons weten via de chat in de app of bespreek dit tijdens je check up.

Hoe zie ik mijn trainer face tot face tijdens de wekelijkse check up?

Zoom. Tijdens de intake (het eerste gesprek) plannen we direct voor de aankomende maand samen de gewenste data/tijd in en zien we elkaar via Zoom.

Wat zijn de tarieven?

Eenmalig 299,- voor het 6 weken programma

Daarbij krijg je:

  • introductie gesprek hoe we je doelen behalen
  • Toegang tot de app
  • Voor jou gemaakt trainingschema
  • Filmpjes per oefening ter uitvoering
  • Afvinken van oefeningen
  • Bijhouden hoe vaak/gewicht oefeningen
  • Bijhouden van voeding
  • Voor jou berekende macro’s
  • Voor jou gemaakte daily habit tracker
  • Community in de app
  • Direct contact met personal trainer via chat in de app

App

Wat als ik niet weet hoe een oefening moet?

In de app zie je precies welke oefeningen je mag doen, hoe ze uit te voeren EN je kan bijhouden hoe zwaar/vaak je de oefening hebt gedaan. Kom je er toch niet uit heb je in de app direct toegang tot jouw online personal trainer via de chat EN zie je deze natuurlijk elke week om al je vragen te beantwoorden!

Moet ik écht naar de sportschool?

We raden het wel aan MAAR jij staat voorop en we kijken praktisch met jou mee wat haalbaar is! Zo kunnen we ook in de app ipv oefeningen ook doelen stellen zoals wandelen/hardlopen, etc.

Hoe ga ik mijn voeding bijhouden?

In de app staat voor jou klaar precies hoe veel je van wat mag eten (kcal, verhouding in vetten, eiwitten en koolhydraten), dit is voor jou berekend door jouw online personal trainer. Daarbij kan je dus dagelijks via een barcode scanner of invoeren van het product bijhouden wat je eet. Daarbij krijg je wekelijks via de check in hulp met eventuele gezondere switches die we kunnen maken om je dichter bij je doel te brengen.

Hoe krijg ik toegang tot de app?

Zodra jij je intake gesprek hebt ingepland maken wij voor jou direct een inlog code aan zodat je kan inloggen en direct met alles van start kan!

Hoe kan je starten

1. Plan hier je intake in

Plan hier je intake in wanneer jou dat het beste uitkomt! Bij de intake gaan we eerst in 20 minuten bespreken wat jouw doelen zijn en wat jij nodig hebt!

2. Download onze app

Nu heb je toegang tot onze app. Hier zie je de voor jou klaargezette workouts én kan jij je voeding gaan tracken voor het beste resultaat!

w

3. Wekelijkse check in!

Vaak ben je op het begin super gemotiveerd maar vaagt dat wellicht weer weg na een bepaalde periode. WE GOT YOU! Wekelijks krijg je persoonlijk een 1 op 1 check up online om je obstakels en overwinningen te vieren!

Vragen?

15 + 11 =

hoby@twenty-7.nl

Vita_Liek, Julianalaan 2, 5707 HR, Helmond, NL